برای دریافت روزانه اخبار هشت صبح در خبرنامه سایت عضو شوید      
کد خبر: ۳۱۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
دندان دارای فاکتورهای ساختاری است که با رعایت یک سری موارد می توان از داشتن دندان‌های سالم لذت برد.
مهیار شهبازی دندانپزشک و متخصص ترمیمی و زیبایی گفت: انواعی از مواد که خاصیت اسیدی دارند در اثر تماس طولانی با دندان سبب آسیب به دندان ها می شود.

وی ادامه داد: هیچگاه بلافاصله پس از خوردن ترشیجات، لیموترش، آب پرتقال و موادی که خاصیت اسیدی فراوانی دارند مسواک نزنید چرا که قشر بیرونی دندان از مواد معدنی ساخته شده است و اگر این قشر با مواد اسیدی به وفور تماس داشته باشد سبب از بین رفتن مواد معدنی سطح دندان می شوند.

 وی افزود: سعی شود این مواد به همراه مواد غذایی تناول شود تا درصد اسیدیته‌ی این مواد کاهش یابد.

وی تاکید کرد: بعد از خوردن این مواد فقط دندان را با  آب شست و شو دهید تا محیط دهان حالت اسدی  خود را از دست دهد.

روی خط سایتها
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: